Getuigenissen

Mooi om zo consequent uit te gaan van de taoïstische visie op gezondheid en van daaruit zo eenvoudig mogelijk mensen te helpen.


Marianne Vermeulen

Een bijzonder zachte, doch diepgaande en effectieve massage! Gijsbert gaf me ook nog enkele oefeningen en een aantal tips voor zelfmassage mee naar huis.

An De Ridder

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, de 'energy flow' en de fijne connectie. Top! Ik raad je zeker aan!

Han

Het is niet de eerste keer dat ik na een les Qigong een goede focus heb voor de rest van de dag. Vandaag was weer zo’n dag. Focus en rust tegelijkertijd, zalig.


Severine

Dank je voor jouw belangrijke bijdrage aan mijn genezing. Dank ook voor het voedsel voor de ziel dat een bezoek telkens weer is.


Maria Jackers


Qigong op zondagochtend bij Gijsbert in 't Werkhuys. Uitslapen is er dan niet bij maar dat hoeft ook niet. Twee uurtjes trainen op een rustige manier voelt als een ware verjongingskuur: veel zweten, maar de focus staat daarna weer helemaal op scherp en er is energie voor twee!


Greet

Ik had het energieniveau van een 95-jarige die amper een winkelkar kon voortduwen, totdat ik bij Gijsbert terecht kwam. Intensieve massagetherapie met de nodige mentale ondersteuning, voedingsadvies en een vleugje humor, maken dat ik terug door de supermarkt vlieg.


Marjanne Smits

Ik ben jullie beiden veel dank en waardering verschuldigd, voor jullie tomeloze inzet, jullie begeestering, jullie positieve drive om anderen kennis te laten maken met een andere, betekenisvolle levensvisie en levenswijze.


Marina Bevers

Echt relaxing en het kietelt niet!


Sam Smits (10 jaar)